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EM-RFP-2016-02:  REPLACEMENT DC RECTIFIER SYSTEMS FOR HRTACRN

ADDENDA

Q1:	Because this procurement is only for equipment and does not include services, we can assume the insurance requirements in Appendix A, Section 1 – T do not apply?
A1:	That is correct.

Q2:	As this is an “equipment only” procurement, how does Hampton Roads Planning District Commission define the period of performance?
A2:	It allows us to purchase more of the same type of equipment over the next five years using the same vendor, at a pre-negotiated rate, without having to publish another RFP.

